fotbollströjor

assist har ingen spelare varitTyskland med Dortmund och igen i den

detta är den fjärde fotbollströjor 2022 senare under säsongen


Lewandowskis målkick 2020-21 har gett honom ännu ett Torjagerkanone-pris som Bundesliga-målskytt. Detta är den fjärde säsongen i rad där han har tagit hand om priset, som har formen av en distinkt miniatyrmodell av en kanon. Det är också hans sjätte gång totalt sett, vilket sätter honom en bakom Mullers rekord på sju gånger.

I själva verket har Lewandowski bara två gånger misslyckats med att nå 20-målsgränsen för en Bundesliga-säsong, en gång under sin första säsong i Tyskland med Dortmund och igen i den första kampanjen efter att ha anslutit sig till Bayern.

Den här säsongen har Lewandowski tagit hem sitt första europeiska Golden Shoe-pris någonsin, blev den första polska spelaren någonsin att vinna den och den första spelaren från Bundesliga som gjorde det sedan Muller 1972. Priset ges till den högsta målskytten någonsin toppdivisionerna i varje enskild europeisk liga köpa fotbollströjor. Lewandowski har redan förbättrat sina totalt 34 mål från förra säsongen, när han slutade tvåan till Lazio-anfallaren Ciro Immobile.

När det gäller mål och assist har ingen spelare varit mer flitig i Europas fem bästa ligor den här säsongen än Lewandowski. Bayern München-anfallaren överträffar sina rivaler genom att ha haft ett direkt engagemang i 48 mål under ligakampanjen 2020-21 köpa fotbollströjor. Lionel Messi är tvåa på listan med 39 med Harry Kane från Tottenham Hotspur trea med 37.

Lewandowski är ingen främling till toppen av de målgivande listorna maillot foot pas cher. Han har överfört sin form från kampanjen 2019-20, då han gjorde 55 mål på 47 matcher i alla tävlingar när Bayern rusade till diskanten. Förutom att ha toppat Bundesliga-poänglistan med 34 mål förra säsongen, slog den polska anfallaren in med 15 mål på väg till Bayern och lyfte Champions League-pokalen i Madrid, bara två skygga av Cristiano Ronaldos rekord för en säsong. Det var första gången en spelare som inte heter Ronaldo eller Messi hade hävdat Champions League -gyllene stövel i 13 år.

Lewandowskis fem Champions League-mål den här säsongen tog karriären totalt till 73, vilket gjorde honom till den tredje högsta Champions League-målskytten genom tiderna. Ronaldo är högst på listan med 134 mål, med Messi tvåa och Lewy i tredje. Han nappade nyligen Real Madrid -stora Raul från pallen och till fjärde plats, bara för Karim Benzema att sedan hoppa över Bernabeu -legenden senare under säsongen.

Goedkope Chelsea shirt
billige fotballdrakter
chelsea maglia
liverpool trøje
manchester united drakt
køb fodboldtrøjer
maglie calcio di squadre
Notenbrood
Maillot Inter Milan
maglie nuove juve
manchester united trøje